Aanbieding!

DI Master Set Compleet 6,7 meter – 8,5 meter werkhoogte

422.29ex. BTW: €349.00

-13%

– Compleet set voor het schoonmaken van ramen of zonnepanelen
– Gebruik van 100% puur water voor een streeploos resultaat
– Handig en compact, inclusief alle benodigde accessoires

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

DI Master Set Compleet 6,7 meter ramen- of zonnepanelen schoonmaken doe je met de DI Master Set. Wassen met 100% puur water voor een super schoon en streeploos resultaat. De DI Master is perfect voor de-mineralisering van water. Handig en compact. Deze complete set is inclusief:
– DI Master Filter 10 liter
– TDS-meter
– 2 x 5 liter DI filterkorrels
– 20 meter slang
– Masterpole Glasvezel 6,7 meter
– Hoekadapter
– Hoekborstel (kleur van de borstel kan afwijken van de foto)

Je sluit de (buiten)kraan aan op de DI Master Filter. Het water wordt eenvoudig op kraandruk gezuiverd van alle mineralen. 100% zuiver water heeft een betere, reinigende werking. Wissen en polijsten is overbodig, maar goed spoelen na het borstelen is noodzakelijk, waarna het water vlekvrij zal opdrogen.

Hoeveel water je kunt zuiveren is afhankelijk van de hoeveelheid mineralen in het kraanwater, dit is in iedere woonplaats anders. Maar je kunt er zeker vanuit gaan dat je met een filter 1200 liter schoon water kan maken. De vervuiling in kraanwater wordt gemeten met de TDS meter. De TDS waarde zal bij aanvang ‘0’ aangeven. Zodra de waarde gaat oplopen is de hars verzadigd en dient het zakje DI filterkorrels vervangen te worden. Tot een waarde van 6 tot 10 TDS kun je het zakje nog gebruiken met een goed resultaat.

Extra informatie

Merk