Aanbieding!

Nifty Nabber Bagger 180l

50.34ex. BTW: €41.60

-10%

– Robuust en weerbestendig: Kan met de lange lussen over de vloer getrokken worden, zelfs op asfalt, dankzij de sterke, slijtvaste kunststof bodem.
– Praktisch en ruimtebesparend: Kan helemaal ingevouwen worden en is met knoppen fixeerbaar voor ruimtebesparende opslag en vervoer. Kan binnen en buiten gebruikt worden als praktische afvalverwijderingsoplossing bij evenementen.
– Ergonomisch en veilig: Voorkomt onnodig bukken of optillen van zware zakken. Grote opening voor eenvoudig gebruik en zonder afval bij het vervoer aan te raken. Robuust materiaal voorkomt verwondingen door voorwerpen met een scherpe rand.

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Een robuuste en weerbestendige 180 l afvalbak als multifunctioneel alternatief voor plastic zakken. De perfecte aanvulling op de professionele UNGER-grijptangen.

Robuust– Kan met de lange lussen over de vloer getrokken worden, zelfs asfalt is geen probleem dankzij de sterke, slijtvaste kunststof bodem.

Praktisch– Kan helemaal ingevouwen worden en is met knoppen fixeerbaar voor ruimtebesparende opslag en vervoer.– Kan binnen en buiten als praktische afvalverwijderingsoplossing bij evenementen gebruikt worden.

Ergonomisch en Veilig!– Voorkomt onnodig bukken of optillen van zware zakken.– Grote opening voor eenvoudig gebruik en zonder afval bij het vervoer aan te raken.– Robuust materiaal, voorkomt verwondingen door voorwerpen met een scherpe rand.

Inhoud: 180 liter
Diameter: 55 cm
Hoogte: 68 cm
Kleur: Groen

Extra informatie

Merk