Filter

Resultaat 1–16 van de 481 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 481 resultaten wordt getoond

Glazenwasserswinkel

Ons glasbewassing assortiment is een complete glazenwasserswinkel. Alles wat glazenwassers nodig hebben, vind je in ons assortiment:

Vind kwalitatieve draagkokers, tassen en riemen die speciaal zijn ontworpen voor glazenwassers. Dankzij onze ervaring kennen wij de voor- en nadelen van al onze producten. Wil je geen nat been meer tijdens het werk? Probeer dan de Moerman DryWalker Flex bucket

Of je nu stevige buckets zoekt voor je gereedschap of praktische tassen voor het eenvoudig vervoeren van je uitrusting, wij bieden de perfecte oplossingen die jouw werk efficiënter en comfortabeler maken.

Van super absorberende doeken tot duurzame sponzen, onze producten garanderen een streeploze afwerking op elk glasoppervlak. Ideaal voor het verwijderen van vuil en vet, onze sponzen en doeken zijn zacht genoeg om geen krassen achter te laten op het glas, terwijl ze sterk genoeg zijn om de meest hardnekkige vlekken aan te pakken.

Een compleet assortiment voorzien van de meest effectieve oplossingen voor glasreiniging. Van milieuvriendelijke opties tot krachtige formules voor hardnekkig vuil, onze reinigingsmiddelen zorgen voor een glanzend resultaat zonder strepen. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, onze producten zijn veilig voor alle glasoppervlakken en bieden een snelle en efficiënte reiniging.

Maak je werk makkelijker met onze emmers en emmerhaken. Ons assortiment bestaat uit robuuste emmers met verschillende formaten en handige emmerhaken voor het eenvoudig ophangen van je emmer. Hou alle gereedschap en benodigdheden binnen handbereik. Werk efficiënter door mobiliteit te verbeteren met onze emmers en haken.

Verwijder hardnekkig vuil en verfresten met onze schrapers en toebehoren. Met een assortiment van schrapers, inclusief veiligheidsschrapers en reservebladen, kun je elk oppervlak voorbereiden voor een grondige reiniging. Deze hulpmiddelen zijn essentieel voor het aanpakken van de meest uitdagingen zonder het glas te beschadigen.

Onze glasreinigingssets bieden alles wat je nodig hebt voor professionele glasbewassing in één handig pakket. Ideaal voor zowel beginners als ervaren professionals, deze sets bevatten geselecteerde hulpmiddelen en reinigingsmiddelen om efficiënt en effectief elk glasoppervlak te reinigen. Met deze complete glasreinigingssets ben je direct klaar om aan de slag te gaan.

Onze riemen zijn ontworpen om het dragen van gereedschap makkelijker te maken. Door het gebruik van stevige en comfortabele riemen kun je je gereedschap veilig en toegankelijk houden terwijl je werkt. Dit verbetert niet alleen je efficiëntie, maar zorgt ook dat je ergonomisch te werk kan gaan en ervaar je verminderde belasting tijdens het werk.

Koude weersomstandigheden of extra grip nodig bij nat werk? Met onze handschoenen bieden wij je comfort en bescherming. Gemaakt van duurzame materialen, bestand tegen slijtage en verhogen ze de veiligheid tijdens het werk.

Handborstels zijn onmisbaar voor het effectief reinigen van glasoppervlakken. Ontworpen om vuil en aanslag zachtjes te verwijderen zonder krassen achter te laten, zijn onze borstels verkrijgbaar in verschillende maten. Perfect voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken, deze borstels zorgen voor een reiniging van elk glasoppervlak.

Glazenwasser set

Bij Schoonmaakleverancier houden wij van complete oplossingen. Daarom hebben wij verschillende glazenwasser sets in ons assortiment. Op het moment van schrijven hebben we 11 glazenwasser sets van Unger.

Van handige, compacte glasreinigingskits voor starters tot glazenwasser sets met telescoopstelen tot wel 11.8 meter. Ontdek onze glazenwasser sets.

Streeploos ramen wassen

Streeploos ramen wassen is een droom die wij voor iedereen werkelijkheid willen maken. Vooral voor particulieren is dit een taak die makkelijk achterwege blijft. Bij Schoonmaakleverancier helpen we je graag met het begeleiden van het leren hoe je streeploos ramen wast. Laten we beginnen met wat je nodig hebt:

 • Water
 • Raamwisser
 • Schraper (voor hardnekkig vuil)
 • Spons
 • Microvezeldoek
 • Ladder (voor lastig te bereiken plekken)
 • Reinigingsmiddel

Stappenplan voor streeploos ramen wassen:

 1. Begin met het verwijderen van hardnekkig vuil met een schraper. Denk hierbij aan vogelpoep, zand, of ander aangekoekt vuil.
 2. Gebruik heet water gemengd met een specifiek glasreinigingsmiddel.
 3. Maak een spons goed nat in het sopje en neem het hele raam grondig af.
 4. Als de spons veel vuil heeft opgenomen, ververs dan het sopje voordat je verder gaat.
 5. Gebruik de raamwisser om de ramen te lappen. Begin bovenaan en werk in een vloeiende beweging naar beneden.
 6. Gebruik een microvezeldoek om eventuele strepen of achtergebleven vocht zorgvuldig weg te vegen.