Filter

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

Sprayers

Onze sprayers zijn geschikt voor schoonmaak professionals. Met onze sprayers vernevel je Softwash, water, reinigingsmiddel of desinfectiemiddel in de vorm van een fijne mist of spray. Gebruik onze sprayers in omgevingen zoals woningen, commerciële gebouwen, industriële ruimtes en gezondheidszorginstellingen. 

Voordelen van onze sprayers

Bedek grote oppervlakken snel en gelijkmatig, waardoor de schoonmaaktijd aanzienlijk wordt verminderd in vergelijking met handmatige methoden. Met onze sprayers zorg je voor een consistente en gecontroleerde verneveling, wat helpt bij een gelijkmatige verspreiding van schoonmaak- of desinfectiemiddelen. Dit is extra belangrijk in omgevingen waar grondige desinfectie nodig is. Door de fijne verneveling wordt het schoonmaakmiddel optimaal benut, wat leidt tot minder verspilling en kostenbesparing op lange termijn.

De meeste modellen zijn draagbaar en voorzien van oplaadbare batterijen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Softwash sprayer

Alle sprayers in ons assortiment zijn geschikt voor Softwash. Softwash is een reinigingsmethode waarbij lagedruk wordt gebruikt om oppervlaktes schoon te maken. Uit onze eigen ervaringen weten wij: hoge druk kan schade veroorzaken. Maar let op: om schade aan je Softwash sprayer te voorkomen, moet je deze wel goed onderhouden.

Heb je nog geen ervaring met Softwash? Onderhoud van je Softwash sprayer is een van de onderdelen op onze cursis. Volg daarom onze cursus tot Softwash-specialist.

Elektrische sprayer

Elektrische sprayers bieden voordelen op het gebied van efficiëntie, consistentie en gebruiksgemak, vooral voor grootschalige of professionele klussen. Normale sprayers zijn nog steeds nuttig voor kleinere, handmatige taken en situaties waar mobiliteit en eenvoud belangrijk zijn

Ninja Sprayer

De Ninja Sprayers zijn onze favoriete sprayers voor Softwash. Dit komt doordat zij de spoelfunctie hebben. Na elke Softwash-klus adviseren wij om de sprayer om te spoelen, zodat je schade voorkomt. Wij hebben twee Ninja Pro sprayers in ons assortiment, een rugsproeier en een sprayer op wielen.

Kiezen tussen een rugsproeier en een sprayer op wielen hangt af van je specifieke behoeften, het terrein, de omvang van het werk en de gewenste mobiliteit. Op moeilijk bereikbare plekken of ongelijkmatig terrein adviseren wij een rugsproeier. Voor grotere oppervlakten waar voldoende ruimte aanwezig is, adviseren wij de sprayer met wielen.

Ninja Pro Sprayer 30 liter

De Ninja Pro sprayer heeft een 30-liter tank en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Hij werkt op lithium-ion batterijen die 2 uur meegaan en 1 uur nodig hebben om op te laden. Twee batterijen worden meegeleverd voor continu gebruik tijdens dek klus. De sprayer kan tot 13 meter hoog en 10 meter ver spuiten en heeft een maximale capaciteit van 3,5 liter per minuut. De sprayer heeft een geïntegreerde membraanpomp, een drukschakelaar, en een handige bypass voor het doorspoelen van de pomp met schoon water. 

Ninja Pro Rugsproeier 16 liter

DeNinja Pro rugsprayer heeft een 16-liter tank en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Hij werkt op lithium-ion batterijen, waardoor je 2 uur per batterij kan werken, en de oplaadtijd is 1 uur. Wij leveren twee batterijen mee zodat je ongestoord door kan werken terwijl de andere batterij oplaadt. De Ninja Pro rugsproeier heeft een geïntegreerde membraanpomp en kan tot 10 meter ver spuiten. De machine heeft twee standen, met een maximale capaciteit van 3 liter per minuut. 

Samourai sprayer

De Samourai sprayer is een krachtige elektrische sprayer die werkt op een herlaadbare lithium-ion batterij. Als je de variant neemt met twee batterijen, kun je 4 uur onafgebroken werken. Zet de andere batterij op de lader en binnen één uur is de batterij vol. 

Met een 30 liter tank, wieltjes en een geïntegreerde membraanpomp maakt dit de Samourai sprayer flexibel en mobiel. Spray tot 13 meter ver en 10 meter hoog, met instelbare druk en verbruik dankzij twee standen. 

De Samourai wordt geleverd met drie sproeikoppen (vlakstraal, rechte straal, mist) en een oplader. Dit maakt ‘m geschikt voor glasbewassing, softwash, en andere werkzaamheden in en om het huis.

Hulp nodig bij het kiezen van een sprayer?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een goede sprayer die past bij jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. E-mail ons op info@schoonmaakleverancier.nl of bel via 0343-447842.