Filter

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 23 resultaten wordt getoond

Welke Softwash middelen zijn er en waar gebruik je ze voor?

Softwash is een effectieve methode voor het reinigen van exterieur oppervlakken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een oplossing die hoofdzakelijk bestaat uit natriumhypochloriet, gemengd met water en specifieke Softwash middelen. Deze methode is bijzonder geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling, zoals algen, schimmels, mos en vuil. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende Softwash middelen en hun toepassingen.

Let op: voor Belgische klanten kan Natriumhypochloriet alleen met een Belgisch toelatingsnummer worden verkocht. Lees meer informatie op deze Chloorstabil pagina.

Softwash Super Booster

De Softwash Super Booster geeft een boost aan zeep, geur en natriumhypochloriet. Dankzij onze nieuwe, verbeterde formule is een nog betere hechting aan diverse ondergronden gerealiseerd. De Softwash Super Booster is uitermate effectief tegen organische vervuiling en geschikt voor toepassing op daken, kunststof, gevels, straatwerk, houtwerk, beton en steen.

Wij verkopen de Softwash Super Booster los of als actiepakket met geurmaskeerder en Softwash Black Booster.

Softwash Black Booster

De Softwash Black Booster is een toevoeging voor Softwash-behandelingen, speciaal ontworpen om niet-organische vervuiling zoals verkeersvuil, vet en stof effectief te verwijderen. Met ons verbeterde recept zorgt het voor een betere hechting op daken, gevels en straatwerk. De Softwash Black Booster is ideaal voor het verbeteren van de reinigingskracht en het verlengen van de levensduur van de behandelde materialen.

Wij verkopen de Softwash Black Booster los of als actiepakket met geurmaskeerder en Softwash Super Booster.

Softwash Hout Kleur Booster

De Hout Kleur Booster is gemaakt om houten oppervlakken na een Softwash behandeling weer te voorzien van een rijke kleur. Breng na het Softwashen de Hout Kleur Booster aan met een spraypomp of borstel en laat men het inwerken tot de gewenste kleurintensiteit is bereikt. Je kan het mogelijk nog een keer doen voor een diepere kleur.

Het is aanbevolen om eerst een klein proefstuk te behandelen, zodat je zeker weet dat het product geschikt is voor het type hout.

Softwash Neutralisator

De Softwash Neutralisator is een veelzijdig product om de effecten van natrium, zoals gebruikt in Softwash-oplossingen, te neutraliseren. Het is veilig en effectief voor gebruik op een breed scala aan oppervlakken, waaronder schilderwerk, metaal, kunststof, en ramen. Naast het beschermen is de neutralisator ook geschikt voor het reinigen van apparatuur zoals je machines, pompen, koppelingen, slangen, en nozzles. 

Het gebruik van de Softwash Neutralisator draagt niet alleen bij aan het behoud en de bescherming van zowel de behandelde oppervlakken als de gebruikte apparatuur, maar zorgt ook voor een mooie eindglans, waardoor het belangrijk is voor een professioneel en bevredigend eindresultaat.

Softwash Lood Oxidatie Verwijderaar

De Softwash Lood Oxidatie Verwijderaar is een effectieve oplossing voor het probleem van loodoxidatie, een veelvoorkomend verschijnsel dat kan optreden wanneer lood in contact komt met natriumhypochloriet. Dit kant-en-klare product is specifiek ontworpen om oxidatie op lood te verminderen of zelfs volledig te elimineren. Het biedt een praktische en efficiënte methode om de negatieve effecten van chemische reacties op loodoppervlakken aan te pakken, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor het onderhoud en de verzorging van loodwerk.

Softwash Plant Booster

De Softwash Plant Booster is ontworpen om de conditie van planten en bomen te ondersteunen na Softwash-behandelingen. Het helpt bij het optimaliseren van de bodemconditie, waardoor planten beter in staat zijn vocht op te nemen en te floreren. Het correcte gebruik van de Plant Booster draagt bij aan een gezonde tuin, zelfs na Softwash-behandelingen. De aanbevolen stappen zijn:

  1. Voorbereiding: Bevochtig planten en bomen grondig met water voordat je begint met Softwashen.
  2. Tijdens Softwash: Houd de planten en bomen continu nat gedurende de Softwash-behandeling.
  3. Naspoelen: Zorg ervoor dat je na de behandeling alle planten, bomen etc. goed naspoelt met water.
  4. Pas de Plant Booster toe: Giet de Plant Booster direct bij de wortels van de planten, in de bodem, en niet direct over de planten.

Door deze stappen te volgen, zorg je ervoor dat de tuin gezond blijft en de planten en bomen optimaal kunnen blijven groeien na Softwash-behandelingen.

Softwash Roest Verwijderaar

De Softwash Roest Verwijderaar is een gebruiksklaar product ontworpen om roestvlekken effectief te behandelen of te verminderen op een breed scala aan oppervlakken, waaronder stucwerk, dakpannen, gevelbeplating, PVC, beton en steen. Dit veelzijdige middel biedt een praktische oplossing voor het aanpakken van roest, waardoor het een essentieel product is voor het onderhoud en de verzorging van diverse materialen die vatbaar zijn voor roestvorming.

Let op: gebruik de roest verwijderaar nooit op glas.

Softwash Oxidatie Verwijderaar

De Softwash Oxidatie Verwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het bestrijden van oxidatie en UV-schade op verschillende oppervlakken, zoals rolluikbakken, gevelbeplating en metalen daken. Gezien de krachtige werking van dit product, wordt sterk aangeraden om altijd eerst een klein proefstukje te testen voordat je het op grotere oppervlakken toepast, om zo de effectiviteit en veiligheid voor het specifieke materiaal te verzekeren.

Keep it Clean – Anti Spin

Keep it Clean – Anti Spin is een reinigingsmiddel ontworpen om oppervlakken te beschermen tegen nieuwe vervuiling, waaronder atmosferische vervuiling en vervuiling veroorzaakt door insecten. Het is geschikt voor gebruik op alle soorten ondergronden, biedt een veelzijdige bescherming en houdt oppervlakken langer schoon.

Kalkuittreding Verwijderaar

De Kalkuittreding Verwijderaar biedt een effectieve oplossing voor het elimineren van kalkaanslag, urinesteen, en andere hardnekkige soorten aanslag. Het product is bijzonder geschikt voor gebruik op diverse oppervlakken zoals metselwerk, tegels, chroom, roestvrijstaal (RVS), en andere zuurbestendige materialen, waar het zijn maximale effectiviteit bereikt.

Super Ontvetter

De Super Ontvetter is een krachtig alkalisch schoonmaakmiddel, ideaal voor het reinigen van zeer vuile oppervlakken. Het is effectief in het verwijderen van hardnekkige vervuiling zoals roet, nicotine, kaarsvet, uitlaatgassen, en allerlei soorten vuil afkomstig van de straat en het verkeer. Dit maakt het een veelzijdige oplossing voor grondige schoonmaakwerkzaamheden.

Vragen over Softwash middelen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over Softwash? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.