Filter

Resultaat 1–16 van de 206 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 206 resultaten wordt getoond

Softwash kopen

Bij Kroon Schoonmaakleverancier vormt Softwash het hart van ons bedrijf. Op basis van onze eigen ervaringen hebben we een assortiment samengesteld waarmee je alles bij de hand hebt voor effectief Softwashen. Heb je nog geen ervaring met Softwash? Dan raden we je aan om onze Softwash-cursus te overwegen.

Wat is Softwash?

Softwash, ook bekend als Softwashing is een geavanceerde methode om schoon te maken. Enkel professionals mogen hier gebruik van maken. Deze techniek maakt gebruik van biologisch afbreekbare chemie en lage druk. Hogedruk kan snel schade veroorzaken, daarom is Softwash een ideaal alternatief hiervoor. 

In tegenstelling tot traditionele hogedrukreiniging, biedt Softwash een diepere reiniging. Het verwijdert zowel organisch als niet-organisch vuil effectief, waardoor het probleem bij de wortel wordt aangepakt, in plaats van enkel het oppervlak te behandelen. Deze methode is uitermate geschikt voor het reinigen van daken, gevels, muren, bestrating en meer.

Ontdek de kunst van Softwashing door onze gespecialiseerde Softwash-cursus te volgen. Bezoek onze cursuspagina voor meer informatie.

Softwash zorgt voor een grondige reiniging met minder waterverbruik en levert superieure resultaten op. Oppervlakken blijven aanzienlijk langer schoon, en professionals kunnen efficiënter en kosteneffectiever werken zonder de noodzaak van steigers of hoogwerkers.

Softwash producten

De basis van Softwash is Natriumhypochloriet. Dit is een biologisch afbreekbare chemie. Door dit in de juiste verhouding te mengen, kunnen de specialisten in de reinigingsbranche beter werken.

Alle Softwash producten die je nodig hebt om te mixen zijn:

 • Natriumhypochloriet: De kerncomponent voor de reinigingsoplossing.
 • Softwash Super Booster: Versterkt de reinigingskracht voor hardnekkige vervuiling.
 • Softwash Black Booster: versterkt tegen organische vervuiling en zorgt voor hechting.
 • Softwash Neutralisator: Neutraliseert chemische resten na reiniging.
 • Softwash Geurmaskeerder: Verbeter de geur tijdens en na het reinigingsproces.
 • Softwash Lood Oxidatie: Bestrijdt oxidatie op lood en andere metalen oppervlakken.
 • Softwash Hout Kleur Booster: Herstelt en versterkt de natuurlijke kleur van houten oppervlakken.
 • Softwash Roest Verwijderaar: Effectief tegen roestvlekken op diverse ondergronden.
 • Softwash Plant Booster: Beschermt en revitaliseert planten nabij de behandelde gebieden.

Bekijk hier ons volledige assortiment aan softwash producten.

Softwash apparatuur

Voor een succesvolle Softwash-behandeling is het gebruik van de juiste apparatuur essentieel. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat je volledig voorbereid aan elke Softwash-opdracht kunt beginnen. Hieronder valt:

Softwash systeem kopen

Wij hebben 2 softwash systemen in ons assortiment. Wij hebben het Kroon Softwashsysteem van 125 liter. Dit veelzijdige systeem biedt de mogelijkheid tot personalisatie. Kies tussen een Standaard V16 streamer of een V16 Streamer met WFP Link afstandsbediening, waarmee je het systeem gemakkelijk op afstand kunt bedienen.

Bij het selecteren van een haspel bieden wij tweevarianten aan voor elke behoefte en budget:

 • PowerUp Manueel: Voor handmatige bediening.
 • PowerUp 3D Elektrische Haspel: Voor gemak met een druk op de knop.

Voor de grote spelers in de Softwash-sector, hebben wij de Kroon Softwash aanhanger. Met dit alles-in-een systeem ben je gereed voor elke Softwash klus!

Voordelen van Kroon Softwash aanhanger:

 • Een krachtige pompset uitgerust met een Honda-motor, die tot 36 liter per minuut pompt en een druk tot 30 bar regelbaar maakt.
 • De mogelijkheid om tot 12/14 meter hoog te spuiten.
 • Een 350 liter chemietank met een handige pijlbuis voor nauwkeurige mengverhoudingen.
 • Een 350 liter watertank voorzien van een vlotter

Ontdek meer over de Kroon Softwash aanhanger en hoe deze je Softwash-diensten naar een hoger niveau tilt.

Softwash voor woonhuizen

Het inzetten van Softwash voor het reinigen van huizen vereist precisie in de mengverhoudingen. Onjuiste verhoudingen kunnen aanzienlijke schade aan materialen veroorzaken. Daarom raden we particulieren sterk aan om voor dergelijke projecten professionele Softwash-diensten in te schakelen. Vul ons contactformulier in om in contact te komen met een gekwalificeerde Softwash-specialist.

Met de juiste verhoudingen is Softwash uitermate geschikt voor het schoonmaken van vrijwel elk oppervlak rondom het huis, waaronder:

 • Dakpannen (inclusief beton en keramiek)
 • Gevels van steen
 • Bestrating
 • Betonoppervlakken
 • Houten onderdelen
 • Stucwerk
 • Gevelbeplating
 • Zonneschermen en markiezen
 • Schilderwerk en trespa

Wil je de specifieke Softwash-verhoudingen leren kennen en zelf een specialist worden? Meld je dan aan voor onze Softwash-cursus. Voor meer gedetailleerde informatie over Softwash en zijn toepassingen, vraag onze gratis PDF-brochure aan. 

Softwash gevelreiniging

Softwash is de ideale manier voor gevelreiniging, door niet alleen oppervlakkig vuil aan te pakken, maar het probleem bij de wortel te elimineren. In tegenstelling tot hogedrukreiniging, die voornamelijk oppervlakkige problemen aanpakt en het risico op schade verhoogt bij onjuist gebruik van druk of afstand, biedt Softwash een diepgaande schoonmaakoplossing.

Softwash verhouding

De effectiviteit van Softwash is sterk afhankelijk van het gebruik van de juiste verhoudingen, die variëren afhankelijk van het te reinigen oppervlak, de aard van de ondergrond, en de intensiteit van de vervuiling. Een nauwkeurige mix van Natriumhypochloriet, Kroon Super Booster, Kroon Black Booster, en Kroon Geurmaskeerder is cruciaal voor een succesvol resultaat. Deze ingrediënten dienen in een specifieke volgorde gemengd te worden; anders is Softwash niet effectief.

De juiste verhouding voor Softwash verschilt per oppervlakte, ondergrond en hoe vuil het is. Om de juiste Softwash verhouding dien je te mengen met Natriumhypochloriet, Kroon Super Booster, Kroon Black Booster & Kroon Geurmaskeerder.

Het verkeerd mengen van de Softwash middelen kan leiden tot schade aan de behandelde oppervlakken, wat het belang onderstreept van deskundigheid in het gebruik van Softwash. Om deze reden raden we ten zeerste af om zonder de juiste kennis en ervaring zelf met Softwash aan de slag te gaan.

Wij geven een Softwash cursus voor reinigingsprofessionals. Wij hebben een netwerk opgebouwd met al meer dan 600 partners die ondertussen veilig softwashen. Voor particulieren adviseren wij daarom altijd om een van onze partners langs te laten komen. Vul dit formulier in om een Softwash klus uit te laten voeren.

Heb je meer informatie nodig over Softwash of over de Softwash verhoudingen? Vraag dan onze gratis PDF aan om meer informatie te ontvangen.