Aanbieding!

HydroPower Ultra Hars Packs

Vanaf: 72.70ex. BTW: €60.08

-10%

– Ruim 30% meer zuiver water per harsvulling
– Speciaal ontwikkelde receptuur voor glasreiniging
– Efficiënte waterstroom door de gehele tank dankzij FloWater-technologie

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Ruim 30% meer zuiver water per harsvulling
– Voor Hydro Power Ultra Filter S
– Elk Ultra Hars Pack bevat een afgepaste hoeveelheid UNGER Premium ionen- uitwisselingshars
– Een nieuwe, speciaal voor glasreiniging ontwikkelde receptuur.
– De FloWater-technologie 2.0 in elk Ultra Hars Pack zorgt voor een efficiënte waterstroom door de gehele tank waardoor het hars optimaal wordt benut.
– 3 × Ultra Hars Packs voor DIUH1, DIUKU, DIUK1

HydroPower Ultra Hars Packs: de nieuwe standaard voor het schoonmaken met zuiver water
Professionals weten de voordelen van schoonmaken met zuiver water op waarde te schatten. Zuiver water heeft een uitmuntende reinigingskracht en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig. Bovendien hoeven de ramen helemaal niet meer te worden drooggetrokken en gepolijst, ze drogen streeploos en zonder aanslag op. Het resultaat: de gebruiker van het UNGER-zuiverwatersysteem werkt gemiddeld genomen twee keer zo snel als een collega die ramen lapt volgens de conventionele methode.

Bij de-ionisatie stroomt kraanwater door een zuiverwaterfilter met ionenuitwisselingshars, waarbij alle mineralen en residuen uit het water worden gehaald. De-ionisatie werkt geheel zonder stroom en zorgt voor 100% zuiver water. De de-ionisatiemethode is zeer geschikt voor mensen die voor het eerst gaan schoonmaken met zuiver water, dankzij de lage aanschafprijs van de accessoires. Daarnaast is de methode geschikt bij zacht tot middelhard water.

Met de UNGER HydroPower Ultra reinigen professionele glazenwassers en schoonmakers ook moeiteloos grotere glasoppervlakken. Zodra het Hars Pack na het intensieve gebruik verzadigd is, kan een nieuw Hars Pack uit deze kit in het zuiverwaterfilter worden geplaatst. Met de voorverpakte porties UNGER Premium-ionenuitwisselingshars wordt zuiver water snel en gemakkelijk geproduceerd. UNGER heeft deze kit ontwikkeld voor professionele glazenwassers en schoonmakers die al werken met het HydroPower Ultra-filter S. Een voordeel van de HydroPower Ultra Hars Packs is dat er per vulling meer zuiver water wordt geproduceerd, omdat elk Ultra Hars Pack een afgemeten hoeveelheid UNGER Premium ionenuitwisselingshars bevat met een receptuur die geperfectioneerd is voor glasbewassing. Bovendien zorgt de FloWater-technologie voor een efficiënte waterstroom door de gehele tank, waardoor de hars volledig kan worden benut. Dat betekent dat de hars minder vaak hoeft te worden vervangen, wat kostbare tijd en geld scheelt. Zowel het intuïtieve kleurcoderingssysteem als de KeyLock-functie vereenvoudigen het gebruik en zorgen dat het Ultra Hars Pack perfect zit.

Handig combineerbaar met het UNGER HydroPower-reinigingssysteem
De Ultra Hars Packs passen in het compacte UNGER HydroPower Ultra-filter S. Afhankelijk van de waterhardheid kunt u met een HydroPower Ultra Hars Pack maximaal 710 l zuiver water produceren, goed voor een oppervlak van ca. 600 m2.

Stap ook over op ons reinigingssysteem voor glasbewassing met zuiver water en word fan van de modernste zuiverwatertechnologie die er is!

Extra informatie

Merk: Geen selectie

Aantal: Geen selectie

per stuk, 3 stuks