Masterpole Anti Draai Steel Fiberglas – 4,5 meter

204.49ex. BTW: €169.00

– Gepatenteerd anti draai systeem voorkomt dat de delen van de stelen draaien, waardoor ze langer meegaan en fijn werken
– Speciale kleurcoating voorkomt vieze handen en slijtage
– Voorzien van een 3-poots beschermdop om beschadigingen aan de werkslang te voorkomen

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Masterpole Steel Fiberglas
Werkhoogte 5,7 meter
Ingeschoven lengte 1,7 meter
Aantal delen: 3
Gewicht: 950 gram

Masterpole Anti Draai Telescoopstelen
Een compleet assortiment van maar liefst 17 telescoopstelen die de glazenwassersmarkt totaal gaat veranderen. De Masterpole telescoopstelen zijn uitgevoerd in 4 verschillende materialen zowel in Glasfiber, Hybride, Carbon en Hi-Mod Carbon. Zij zijn voorzien van een gepatenteerd anti draai systeem, een speciale kleur coating en een 3-poots beschermdop. In diverse uitvoeringen verkrijgbaar om te kunnen werken tussen de 4 meter en 17 meter.

Masterpole Anti Draai Systeem
Het Masterpole Anti Draai Systeem is misschien wel de meest unieke eigenschap van deze stelen, dit anti draai Systeem is daarom ook gepatenteerd en ga je bij geen andere telescoopsteel vinden. Door het anti draai Systeem kunnen de delen van de stelen niet meer draaien, ook niet wanneer de klemmen open staan, hierdoor werken de stelen zeer fijn en gaan ze een stuk langer mee omdat ze amper slijten.

Masterpole Kleur Coating
De Masterpole stelen zijn voorzien van een speciale kleurcoating waardoor het werken met vieze handen door het afgeven van het carbon tot het verleden behoort. (Hi-Mod stelen zijn niet met de coating)
– Heldere kleuren
– Kleuren vervagen niet
– UV- en chemie bestendig
– Lage slijtage
Dus nooit meer zwarte handen van het afgeven!

De Masterpole Telescoopstelen zijn allemaal voorzien van een speciale 3-poots beschermdop, waardoor de steel niet op de werk slang rust wanneer de steel op de grond wordt gezet, hierdoor is de kans op beschadigingen van de werkslang een heel stuk kleiner. Ook beschermt de dop de onderkant van de steel.

Materialen van de Masterpole Telescoopstelen
De stelen zijn er in 4 verschillende materialen, hierdoor is er voor ieder budget en voor iedere klus de juiste steel. Ga je voor het lage werk of gebruik je de steel voor bijvoorbeeld inspuiten van gevels dan raden we de Glasfiber of Hybride stelen aan. Maar ga je dagelijks met de stelen aan de gang dan raden wij je aan om te kiezen voor een Masterpole steel in een Carbon of Hi-Mod Carbon uitvoering.
– Glasfiber stelen, ideaal voor het lage werk en minimale belasting, deze buigen wel iets door
– Hybride stelen, deze stelen zijn al een stuk sterker dan de Glasfiber stelen maar buigen iets door
– Carbon stelen, onze favoriet tot 15 meter, super stijve heerlijke steel om mee te werken, buigen bijna niet door
– Hi-Mod Carbon stelen, ideaal voor het allerhoogste werk vanaf 15 meter, buigen bijna niet door!

Wij denken dat dit momenteel de beste steel is die er te koop is. In onze showroom in Amerongen kun je natuurlijk ook even de stelen komen bekijken en testen.

Extra informatie

Merk