Maykker – HandySleeve NEW VERSION

Vanaf: 19.30ex. BTW: €15.95

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Net zoals de Handy Sleeve Classic, maar een versie zonder knopen met een kriskras sluiting voor een strakkere pasvorm en vermindert ook het omtrekprofiel.
Wordt strak om onze Maykker T-bar of elke andere T-bar gewikkeld, waardoor het het perfecte veelzijdige hulpmiddel is voor glazenwassers en schoonmakers.

Door de strakke buisvormige pasvorm is de reinigende en schrobende werking per vierkante centimeter ongeëvenaard.

In de originele klittenbandmof passen veel verschillende materialen zoals microvezeldoeken, handdoeken, scrubs, brons/staalwolpads en nog veel meer.

Of het nu gaat om het detailen van glas, het reinigen van frames, het reinigen van stickers, enz. Drapeer een vochtige badstof handdoek over je Handy Sleeve Classic en je hebt een geweldige schermreiniger of zelfs een vloermop. De gebruiksmogelijkheden van deze tool zijn eindeloos. Hoe vaker je het gebruikt, hoe meer dingen je zal ontdekken die je ermee kunt doen. Het is echt een “handig” hulpmiddel dat je niet meer wilt missen. De meeste gebruikers melden dat ze verslaafd raken aan de Handy Sleeve Classic en niet meer zonder kunnen. Een geweldig en veelzijdig hulpmiddel om in je trukendoos te hebben.

Gemaakt van:
Echt klittenband gemaakt in Spanje
Gemaakt in Denemarken

Extra informatie

Maat: Geen selectie

15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm

Merk: Geen selectie