Maykker – Python Mop Washer

Vanaf: 14.46ex. BTW: €11.95

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Python (voor gebruik met de HandySleeve)

De Maykker Python is een vervangende mopschrobber die ontworpen is om stevig om ons gepatenteerde HandySleeve montagesysteem te wikkelen. Ons montagesysteem zorgt voor een superieure en gerichte schrobwerking, en voorkomt de slordige losse beweging die typisch is voor traditionele mopringen.

Net als al onze mopovertrekken is de Python gemaakt van microvezel van de hoogste kwaliteit voor maximale absorptie en waterretentie. Omdat onze mopovertrekken geen uiteinden hebben, zullen ze nooit uitrafelen, wat ook typisch is voor traditionelere mopovertrekken. In plaats daarvan kunnen de uiteinden worden gebruikt met onze vervangbare Easy-Scrubs die verkrijgbaar zijn in witte en blauwe pads of bronskleurige wol. Bovendien helpen de uiteinden van al onze mopsystemen om het water van de frames te houden, waardoor de noodzaak voor detaillering minimaal is.

De Python heeft een kleinere microvezel tweed per vierkante cm, waardoor hij pluiziger aanvoelt, wat soms gewenst is voor onderhoudsreiniging en kogelvrij glas. Ook zeer geschikt voor laag E-glas, waar het minimaliseren van mogelijke krassen op het glas wenselijk is.

Zorg ervoor dat je de mop nooit opnieuw onderdompelt in vuil water als je kogelvrij of laag E-glas reinigt. De Python kan in de wasmachine gewassen worden. Gebruik bij voorkeur koud water en laat hem aan de lucht drogen. Net als al onze andere mopovertrekken is de Python verkrijgbaar in verschillende maten – 6″ (15cm), 10″ (25cm), 14″ (35cm) en 18″ (45cm).

Al onze mopovertrekken kunnen worden opgeborgen door ze op te rollen of op te plooien, zodat je ze beter kunt opbergen.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm

Merk: Geen selectie