Maykker – Switchmop Washer Sleeve

Vanaf: 13.25ex. BTW: €10.95

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Switchmop (te gebruiken met de Maykker HandySleeve)

De Maykker Switchmop is een vervangende mopschijf die ontworpen is om stevig om ons gepatenteerde HandySleeve bevestigingssysteem te wikkelen. Ons montagesysteem zorgt voor een superieure en gerichte schrobwerking en voorkomt de slordige losse beweging die typisch is voor traditionele mopringen.

Net als al onze mopovertrekken is de Switchmop gemaakt van microvezel van de hoogste kwaliteit voor maximale absorptie en waterretentie. Omdat onze mopovertrekken geen uiteinden hebben, zullen ze nooit uitrafelen wat ook typisch is voor meer traditionele mopovertrekken. In plaats daarvan kunnen de uiteinden worden gebruikt met onze vervangbare Easy-Scrubs die verkrijgbaar zijn in witte en blauwe pads of bronskleurige wol.

Bovendien helpen de uiteinden van al onze mopsystemen om het water van de frames te houden, waardoor de noodzaak voor detaillering minimaal is. De Switchmop heeft twee microvezel delen om het glas te wassen en een scrubpad over gehele breedte die sterker gehecht vuil makkelijker verwijderd waardoor hij agressiever aanvoelt, wat soms gewenst is bij zware schoonmaakwerkzaamheden.

De Switchmop kan in de wasmachine. Gebruik koud water en laat hem aan de lucht drogen. Net als al onze andere mopovertrekken is de Scotsman verkrijgbaar in verschillende maten – 6″ (15cm), 10″ (25cm), 14″ (35cm) en 18″ (45cm). Al onze mopovertrekken kunnen worden opgeborgen door ze op te rollen of op te plooien, zodat je ze beter kunt opbergen.

Extra informatie

Maat: Geen selectie

15 cm, 25 cm, 35 cm, 45 cm

Merk: Geen selectie