Moerman SwivelMaster T-bar 35 cm

22.25ex. BTW: €18.39

Ontdek de veelzijdige SwivelMaster T-bar – perfect in alle hoeken.

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Ontdek de veelzijdige SwivelMaster T-bar – perfect in alle hoeken.

Maak kennis met de SwivelMaster T-bar, een ware gamechanger in de wereld van raamreiniging. Dit is niet zomaar een gereedschap; het is een revolutie, geïnspireerd door de feedback van de Moerman gemeenschap en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke glazenwasser. De SwivelMaster T-bar combineert de beste kenmerken van onze bestverkopende Excelerator 2.0 handgreep met onze innovatieve draaibare T-bar, waardoor ongeëvenaarde controle en veelzijdigheid mogelijk zijn.

Belangrijke kenmerken van de SwivelMaster T-bar zijn onder andere een draaipunt dicht bij het raam voor ultieme controle, een inbussleutelmoer voor instelbare wrijving, een automatische vergrendelingshendel van 90°, hoekaanpassingen van 0/25/50°, en een ergonomische 2K-handgreep voor extra grip. Het past ook perfect bij de Moerman Universal Cone. Beschikbaar in maten van 25 cm / 10″, 35 cm / 14″ en 45 cm / 18″.

Waarom kiezen voor de SwivelMaster T-bar? Met hetzelfde gripmechanisme als de Excelerator 2.0, brengt de SwivelMaster ongeëvenaarde aanpasbaarheid naar jouw routine voor het wassen van ramen. Het biedt niet alleen comfort en precisie, maar het stelt je ook in staat om de draaibeweging aan te passen van zeer los tot zo strak als je wilt met behulp van een inbussleutel. Bovendien maken de verschillende hoekinstellingen het reinigen van moeilijk bereikbare ramen een fluitje van een cent, zelfs die met diepe vensterbanken die meestal een uitdaging vormen. Til jouw reinigingsspel naar een hoger niveau met de SwivelMaster T-bar – het toonbeeld van precisie en veelzijdigheid.

Belangrijkste kenmerken:
• Aanpasbare wrijving met zelfborgende zeskantmoer
• Draaipunt dicht bij het raam voor ultieme controle
• 180° draaistand
• 90° automatische snelle vergrendelingshendel
• Verstelbare hoeken: 0° +25° +50°
• Ideaal voor hoge, lage en moeilijk bereikbare plekken
• Kan met de hand of op verlengstokken worden gebruikt
• Past en bevestigt veilig aan alle Moerman verlengstokken en adapters

Extra informatie

Merk