Spring Varistreamer V16C CHARGER

180.29ex. BTW: €149.00

– De V16 Charger laadt de batterij van het telewassysteem op tijdens het draaien van de motor van de auto en beschermt de accu tegen te ver ontladen.
– De V16 is spatwaterdicht en heeft een automatische afslag voor afgemeten watergebruik om problemen met microswitch in de SHURflo-pompen te voorkomen.
– De V16 heeft functies zoals PolarityProtect ™, PumpSmooth ™, PumpPrecision™ en PumpProtect™ die zorgen voor een veilige en efficiënte werking van het systeem, met een langere levensduur van de pomp en besparing van water en energie.

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Spring Varistreamer V16 Charger
De v16 Charger laad de batterij van het telewassysteem op tijdens het draaien van de motor van de auto en beschermt de accu tegen het te ver ontladen.
Deze speciaal digitale voltregelaar is spatwaterdicht. Heeft een automatische afslag voor afgemeten watergebruik en om problemen met microswitch in de SHURflo-pompen te voorkomen.
De enige echte!
Gebruiksinstructie
PolarityProtect ™
Deze functie zorgt ervoor dat de V16 niet beschadigd raakt als deze verkeerd is aangesloten. Het gaat gewoon niet lukken. Zodra het correct is aangesloten, zal het apparaat herstellen en normaal werken.
PumpSmooth ™
Het geavanceerde pompaandrijfsysteem laat de pomp veel soepeler en stiller draaien en verlengt de levensduur. Met de V16 kunnen pompen langzamer, sneller en harder worden aangedreven dan ooit tevoren.
PumpPrecision™
Dankzij de nieuwe pompbesturingstechnologie wordt de pomp veel nauwkeuriger bewaakt, wat water en energie bespaart en een snellere en nauwkeurigere doodlopende weg biedt.
PumpProtect™
Met functies zoals doodlopende detectie, uitschakeling van de drukschakelaar, overstroomdetectie en kortsluitingsdetectie, beschermt de V16 het hele systeem en helpt hij energie en water te besparen.

Extra informatie

Merk