Aanbieding!

Vossen – Graffiti Verwijderaar – Gladde Oppervlakken 1 Liter

Vanaf: 30.69ex. BTW: €25.36

-9%

– Krachtig en snel verwijderen van graffiti op gladde oppervlakken
– Veilig in gebruik en beschadigt het oppervlak niet
– Geschikt voor verschillende soorten gladde oppervlakken

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Graffiti Verwijderaar – Gladde Oppervlakken (product 305) is een speciaal ontwikkeld reinigingsmiddel voor het makkelijk, snel en veilig verwijderen van inkt en stift en graffiti op gladde ondergronden, te denken valt hierbij aan verkeersborden, kunststof, glas, whiteboards etc. Gebruik Graffiti Verwijderaar – Gladde Oppervlakken voor het verwijderen van inkt en stift zonder de ondergrond aan te tasten.

Krachtig en snel
Verdampt niet snel
Veilig voor de ondergronden

Deze Graffiti Verwijderaar is speciaal ontwikkeld om snel en effectief graffiti te verwijderen van gladde oppervlakken. Het is veilig in gebruik en beschadigt het oppervlak niet. Het is geschikt voor het verwijderen van verschillende soorten graffiti, waaronder tags en stickers.

Graffiti kan een groot probleem zijn voor bedrijven die zich bezighouden met vastgoedbeheer en onderhoud. Het kan leiden tot aanzienlijke schade aan gebouwen, bruggen en andere openbare voorzieningen, waardoor de uitstraling van een locatie wordt aangetast en de waarde ervan wordt verminderd. Daarom is het belangrijk om snel en effectief graffiti te verwijderen met een professionele Graffiti Verwijderaar.

Voor een professioneel reinigingsmiddel ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan producten die speciaal zijn ontwikkeld om snel en grondig graffiti van verschillende oppervlakken te verwijderen. Onze producten zijn bovendien veilig in gebruik en beschadigen het oppervlak niet. Deze professionele Graffiti Verwijderaar is dan ook geschikt voor verschillende soorten gladde oppervlakken.

Gebruiksaanwijzing
– Het pure product met een kwast of een doek op de vervuiling aanbrengen.
– 2 – 5 minuten laten inwerken.
– De vervuiling met een schone doek wegvegen.
– Eventueel het oppervlak met water naspoelen.
– Indien nodig de werkwijze herhalen.

Opmerkingen
– Goed schudden voor gebruik.
– Een weinig van het product gebruiken.
– Gebruik maken van een zachte doek, borstel of pad.

Extra informatie

Merk: Geen selectie

Aantal: Geen selectie

1 x 1 Liter, 12 x 1 Liter