Aanbieding!

Vossen – Hydrophober HS 10 liter

Vanaf: 242.00ex. BTW: €200.00

-37%

Vossen Hydrophober HS (product 860) een hoog geconcentreerd (High Solid) impregneer-/hydrofobeermiddel voor het behandelen van allerlei hechtende ondergronden. Vossen Hydrofober een ongeëvenaarde bescherming voor diverse materialen, van steen, beton en hout tot stucgevels (Crepi) en textiel.

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Ontdek Vossen Hydrophober: De Ultieme Bescherming voor Oppervlakken
Maak kennis met de geavanceerde oplossing voor het beschermen van oppervlakken tegen vocht, vuil en vlekken – Vossen Hydrophober. Als toonaangevende innovatie in de wereld van schoonmaak en onderhoud, is Vossen Hydrophober HS (product 860) een hoog geconcentreerd (High Solid) impregneer-/hydrofobeermiddel voor het behandelen van allerlei hechtende ondergronden. Vossen Hydrophober een ongeëvenaarde bescherming voor diverse materialen, van steen, beton en hout tot stucgevels (Crepi) en textiel. Gevels en objecten van deze materialen worden geconserveerd tegen het (gemakkelijk) indringen van water en de aanhechting van vervuiling, zoals zwarte en groene aanslag, organische vervuiling en kalk.


Hoe werkt het?
Vossen Hydrophober maakt gebruik van geavanceerde nanotechnologie om een onzichtbare, waterafstotende laag te creëren op het oppervlak. Deze laag dringt diep door in de poriën van het materiaal, waardoor een duurzame barrière ontstaat tegen water, olie, vet, zwarte en groene aanslag, organische vervuiling en kalk. Dit beschermt niet alleen het oppervlak tegen beschadiging en vervuiling, maar vereenvoudigt ook aanzienlijk het reinigingsproces.


Voordelen van Vossen Hydrophober:
1. Langdurige Bescherming: De waterafstotende werking van Vossen Hydrophober zorgt voor een langdurige bescherming, waardoor oppervlakken langer schoon en mooi blijven. (afhankelijk van de ondergrond van 3 tot 10 jaar).
2. Eenvoudig Onderhoud: Met Vossen Hydrophober wordt schoonmaken een fluitje van een cent. Dankzij de verminderde hechting van vuil en vlekken kunnen ze eenvoudig worden weggeveegd, waardoor u tijd en moeite bespaart.
3. Milieuvriendelijk: Vossen Hydrophober is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieu. Het bevat geen schadelijke chemicaliën en is veilig te gebruiken in verschillende omgevingen.
4. Brede Toepassingsmogelijkheden: Vossen Hydrophober is geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder steen, beton, hout, stucwerk (Crepi), textiel en meer.


Waarom kiezen voor Vossen Hydrophober?
Bij onze schoonmaakgroothandel streven we ernaar om alleen de meest effectieve en hoogwaardige producten aan te bieden aan onze klanten. Vossen Hydrophober is geen uitzondering. Met bewezen resultaten en veel tevreden klanten, is het de ideale keuze voor wie op zoek is naar optimale bescherming en onderhoudsgemak voor hun oppervlakken.


Gebruiksaanwijzing

• Verwijder vuil en dicht eventuele scheuren (Hydrophober HS overbrugt kieren tot 3 mm).
• Breng Hydrophober HS onverdund d.m.v. lage druk op de (eventueel vochtige) ondergrond aan. Bijvoorbeeld met een drukspuit.
• Zorg voor een goede, verzadigde verdeling. 1 Liter is voldoende voor 8 – 15 m2 (afhankelijk van de toepassingsmethode en de poreusheid van het materiaal).
• Op zeer poreus steen/beton/hout eventueel na 10 – 20 minuten een 2e laag aanbrengen.
• De gebruikte drukspuit/sprayer dient u direct na gebruik grondig met een oplosmiddel/ontvetter te reinigen.

Opmerkingen
• Het product geeft geen verkleuring op de meeste steensoorten. Test eerst even uit.
• Ook op textiel eerst uittesten voor verkleuring
• De stand tijd onder normale omstandigheden is tot 10 jaar.

Verbruik/kosten
Het verbruik en de kosten zijn afhankelijk van de ondergrond. Hieronder kun je zien dat de kosten per m2 heel laag uitkomen.

Inhoud:         Prijs per liter:          Oppervlakte:               Kosten per m2 (8-15m2 per liter):
10 liter           €20,-                         80-150m2                    €2,50 – €1,33 per m2
20 liter           €19,-                         160-300m2                  €2,37 – €1,27 per m2
60 liter           €16,30                      480-900m2                 €2,03 – €1,08 per m2
120 liter         €14,65,-                    960-1800m2               €1,83 – €0,98 per m2
200 liter        €12,55,-                    1600-3000m2             €1,57 – €0,84 per m2


Download SDS Hydrophober HS

Kies voor Vossen Hydrofober en ervaar de revolutie in oppervlaktebescherming!

Extra informatie

Merk: Geen selectie

Aantal: Geen selectie

10 liter, 2 x 10 liter, 6x 10 liter, 12 x 10 liter, 20 x 10 liter