Aanbieding!

Vossen – Natuursteen Reiniger – Organische Vervuiling

Vanaf: 27.23ex. BTW: €22.50

-9%

– Kan tot wel 200x verdund worden
– Verwijdert snel en eenvoudig aangekoekt vet en olie
– Niet-schuimend

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

Natuursteen Reiniger – Organische Vervuiling is een snelle, krachtige en veilige basische reiniger voor het verwijderen van organische vervuiling van natuurstenen onderdelen en oppervlaktes. Gebruik dit product voor het snel en eenvoudig schoonmaken van natuursteen. Geschikt voor het verwijderen van aangekoekt vet, smeerolie, plantensappen en groene verontreiniging op natuurstenen oppervlakken en constructies.

Het product is een combinatie van solventen, oppervlakte actieve stoffen, bevochtigers en detergenten, die de moleculaire structuur van de vervuiling afbreken, zonder de ondergrond aan te tasten. Deze geconcentreerde reiniger is effectief op vloeren van marmer en andere natuursteensoorten.

– Kan tot wel 200x verdund worden
– Verwijdert snel en eenvoudig aangekoekt vet en olie
– Niet-schuimend

Natuursteen Reiniger – Organische Vervuiling is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken en onderhouden van natuursteen. Deze basische reiniger zal vervuiling bovendien makkelijk en grondig verwijderen. Deze formule is hoog geconcentreerd en kun je tot wel 200x verdunnen, waardoor het product uiterst zuinig en duurzaam is. Zelfs hardnekkige vervuiling zoals aangekoekt vet en plantensappen zal effectief verdwijnen.

Na de intensieve reiniging zal de natuursteen er weer als nieuw uitzien en zijn oorspronkelijke uitstraling hebben. Dit product is een uiterst efficiënte en veilige manier voor het schoonmaken van natuursteen. Bovendien verwijdert het vet en vuil in zowel binnen- als buitentoepassingen.

Extra informatie

Merk: Geen selectie

Aantal: Geen selectie

1 x 1 liter, 12 x 1 liter