Aanbieding!

Vossen – Voedselveilige Oppervlakken Reiniger – 1 Liter

Vanaf: 26.49ex. BTW: €21.89

-9%

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Voedselveilige Oppervlakken Reiniger – Organische Vervuiling (product 133) is een snelle, krachtige en voedselveilige alkalische allesreiniger. Geschikt voor het verwijderen van organische vervuiling op alle nat te reinigen, voedselveilige oppervlakken. Gebruik Voedselveilige Oppervlakken Reiniger – Organische Vervuiling als professionele keuken reiniger voor het verwijderen van vet, olie, voedingsresten en vuil op voedselveilige oppervlakken. Denk aan oppervlakken zoals friteuses, vleesverwerkende machines, rookafvoerkanalen en transportbanden.

Vanwege de niet brandbare, niet giftige en niet corrosieve eigenschappen van dit product kun je het op vrijwel alle oppervlakken en gereedschappen gebruiken.

  • Kan tot wel 25x verdund worden
  • Verwijdert eenvoudig vet en voedingsresten
  • Licht schuimend

Deze professionele keuken reiniger is geschikt voor het reinigen van wanden, vloeren, tafels, werkbladen, afzuigkappen, kookplaten, installaties, kunststoffen en roestvaststalen delen. Door de alkalische eigenschap van dit product zal de hardnekkige organische vervuiling eenvoudig verwijderen. Onder organische vervuiling valt bijvoorbeeld vet, olie, voedingsresten en vuil.

De eisen van de voedingsmiddelenindustrie zijn zeer streng. Het is daarom noodzaak om te werken met reinigingsmiddelen die afgesteld zijn op deze strenge regelgeving. Een professionele keuken reiniger dient dan ook te passen in hygiëneplannen, HACCP-richtlijnen en -handboeken. 

Dit product is stap 1 van ons 5 stappen systeem om oppervlakken die voedselveilige reiniging en smering nodig hebben in perfecte staat te verkrijgen en te behouden.

Gebruiksaanwijzing

• Verdun het product 1:2 tot 1:25, afhankelijk van de vervuiling. 1:2 voor ovens, grills, friteuses en afzuigkappen. 1:3 voor vleesblokken, transportbanden en fornuizen, 1:4 voor filters en rookafvoerkanalen, 1:5 voor vleesmachines, vleeshaken en gereedschap, 1:8 voor spatborden, chroom en RVS, 1:12 voor vloeren, wanden, tafels en koelruimtes.
• Breng aan door middel van een zwabber, borstel of drukspuit.
• Laat een paar minuten inwerken, maar laat het niet indrogen.
• Spoel het oppervlak met water af.
• Herhaal de toepassing indien nodig.

Opmerkingen

• Hard (kalkrijk) water geeft geen probleem.
• Bij toepassing op lichte metalen (o.a. magnesium en aluminium) eerst uittesten en minstens 1:20 verdunnen.
• Toepasbaar binnen elk HACCP-beheersysteem.

 

Extra informatie

Aantal: Geen selectie

1 x 1 Liter, 12 x 1 Liter

Merk: Geen selectie