ZONE Ammonia 1 Liter

1.21ex. BTW: €1.00

– Voordelige prijs én sterke schoonmaakprestatie
– Krachtige reiniger voor zware vervuiling
– Veelzijdigheid door toepasbaarheid op diverse ondergronden

Onze klanten beoordelen ons met 9,7 sterren  

Veilig online betalen via jouw eigen bank

Benieuwd wat jij kan met softwash?

KROON SOFTWASH CURSUS

ZONE Ammonia maakt korte metten met vet, vuil en onaangename geuren. Dit krachtige schoonmaakmiddel is geschikt voor verschillende toepassingen in huis.

Ammoniak heeft verschillende voordelen wanneer het gebruikt wordt voor schoonmaakdoeleinden. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Krachtige reiniger

Ammoniak is uitzonderlijk effectief in het doorbreken van vet en vuil, waardoor het een uitstekende keuze is voor het reinigen van zware vervuiling in keukens, badkamers en op andere oppervlakken.

Veelzijdig

Het kan veilig worden gebruikt op een breed scala aan oppervlakken, inclusief glas, keramische tegels, en bepaalde kunststoffen, waardoor het een veelzijdig schoonmaakmiddel is voor het hele huis.

Kosteneffectief

Ammoniak is relatief goedkoop in vergelijking met gespecialiseerde schoonmaakproducten, terwijl het toch een krachtige schoonmaakprestatie levert.

Ontvetter

Vanwege zijn sterke ontvettende eigenschappen is ammoniak bijzonder effectief in het schoonmaken van keukenoppervlakken, zoals de afzuigkap, kookplaten, en oveninterieurs.

Streeploze glans

Ammoniak laat, bij correct gebruik, een streeploze glans achter op glazen oppervlakken zoals ramen en spiegels.

Desinfecterende eigenschappen

Hoewel het geen vervanging is voor desinfectiemiddelen, heeft ammoniak enige desinfecterende werking, wat bijdraagt aan een hygiënischer thuis.

Ondanks deze voordelen is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik van ammoniak. Het kan irriterend zijn voor huid, ogen, en luchtwegen, dus het is belangrijk om in goed geventileerde ruimtes te werken, beschermende kleding te dragen, en nooit ammoniak te mengen met bleekmiddel of andere schoonmaakmiddelen, omdat dit gevaarlijke gassen kan produceren. Lees altijd het etiket voor gebruik en volg de aanwijzingen zorgvuldig.

Extra informatie

Merk